Alla inlägg den 16 juli 2018

Av Rebecka Lund - 16 juli 2018 20:34

Vill du ladda ner boken "Hormonkalendern", skriven av författaren Maria Särén? Kom på vår sida! Där kan du hitta över 10 000 böcker, helt gratis!


Hormonkalendern las online bok

ISBN-10: 9789163973567
Utgivningsdatum: 2018-05-30
Språk: Svenska
Författare: Maria Särén


>>> LADDA NER E-BÖK / LÄSA PÅ NÄTET <<<


När dina hormoner är i balans så är livet på topp! När dina hormoner inte är det så kan de göra ditt liv eländigt. Riktigt eländigt. Hormoner handlar inte bara om fertilitet, utan de fungerar som de ska när vi fungerar som vi ska. En hormonell obalans kommer inte utan anledning. Du ska nämligen inte behöva göra slut med din partner varje månad, ha besvärande acne, vara konstant frusen, vara nedstämd och irriterad, ha en abnorm trötthet, helt ha tappat lusten för sex, blöda igenom de bästa mensskydden eller ha sådan mensvärk att du måste sjukskriva dig. Eller för den delen att alltid kämpa med din vikt, att oproportionerligt explodera och skrika över småsaker, ha värk i kroppen eller ha hjärndimma och alltid glömma var du ställde bilen.

Stress, graviditet, socker, skräpmat, sömnbrist, konstiga dieter, preventivmedel, fasta, negativa tankar, måsten, miljögifter, läkemedel och intensiv träning utan återhämtning är några exempel på saker som kan skapa en hormonell obalans. Syftet med den här boken är att ge dig verktyg för att själv kunna analysera och balansera upp dina obalanser. Det tar tid, men den som är villig att göra jobbet kommer också att få resultat.

Om Maria Särén:

Jag är utbildad ingenjör, kostrådgivare och certifierad coach med ett stort intresse för hur maten vi äter, och hur vi lever påverkar vår hälsa. Jag har själv gått igenom de flesta hormonella obalanser man kan ha, och mina tonår präglades av höga nivåer androgener i kombination med högt kortisol och problem med blodsockerhantering. Under 20-årsåldern fortsatte kortisolet att vara högt till följd av medicinering och livsstil, men här byttes en obalans i androgener ut till låga sköldkörtelhormoner, lågt progesteron och lågt östrogen. Jag var ett vrak. Det var först när jag fyllde 30 år som jag hade lyckats få rätsida på mina hormoner efter nästan två års envist arbete.

Min hälsoresa började när jag var 21 år gammal och blev svårt sjuk i ledgångsreumatism, Reumatoid Artrit. På fem månader gick jag från att ha ont i en armbåge till att inte kunna ställa mig upp själv. De efterföljande åtta åren präglades mina dagar av trötthet, värk och skov som avlöste varandra. Man kan nog säga att jag antingen mådde dåligt eller värre, och sällan eller egentligen aldrig bra. Jag fick en hel uppsjö av mediciner i form av cellgifter, bilogiska läkemedel, kortison och inflammationshämmande vilka gjorde mitt liv lite enklare. Men under den här tiden bröt jag också benet två gånger, båda handlederna, båda armbågarna och ett revben utöver att jag tappade en hel del av mitt hår. Samtidigt som jag arbetade heltid och ville göra karriär. Det här var inte hållbart så jag bestämde mig för att söka efter en annan lösning, fri från mediciner. Det tog mig ett och halvt år att bli helt symptomfri och jag är det än idag.


Filformat:

  • hormonkalendern.pdf(8813,66 KB)
  • hormonkalendern.epub(2556,98 KB)
  • hormonkalendern.m0bi(9175,92 KB)

Hormonkalendern bok pdf svenska


Nedladdningar: 435
Besök: 817


Taggar:

Hormonkalendern ladda ner pdf e-bok
Hormonkalendern pdf download
Hormonkalendern e-bok apple
Hormonkalendern bok pdf svenska
Hormonkalendern epub books download
Hormonkalendern las online bok
svenska Hormonkalendern pdf
Hormonkalendern book online
Hormonkalendern book på svenska
Hormonkalendern audiobook svenska gratis
Hormonkalendern pa svenska pdf free download
Hormonkalendern på svenska pdf
Hormonkalendern on kindle
Hormonkalendern epub on ipad
Hormonkalendern svenska audiobook free
Hormonkalendern ljudbok

Av Rebecka Lund - 16 juli 2018 20:34

Vill du ladda ner boken "Ett oväntat besök", skriven av författaren Åsa Hellberg? Kom på vår sida! Där kan du hitta över 10 000 böcker, helt gratis!


Ett oväntat besök las online bok

ISBN-10: 9789176472026
Utgivningsdatum: 2018-06-12
Språk: Svenska
Författare: Åsa Hellberg


>>> LADDA NER E-BÖK / LÄSA PÅ NÄTET <<<


Livet förändras när du minst anar det

Ny feelgoodroman av författaren till succéböckerna om Sonja!

Nikki trivs med livet hemma på hästgården Gyllentofta och skulle inte byta ut det mot någonting. Där har hon sitt stora hus, skogen, sjöarna, åkrarna och de älskade hästarna. I grannbyn bor hennes bästa vän, prästen Annie, som med jämna mellanrum lämnar sin församling och kommer till gården tillsammans med hunden Winston. Mer än så behöver inte Nikki för att vara tillfreds.

Hon lekte av sig när hon var ung och gjorde allt som unga kvinnor ska göra då. Nu vill hon bara förvalta familjens egendom. Hon uppskattar det hårda arbetet i stallet och de långsamma galopperna längs med bäcken. Att middagen oftast äts i ensamhet är inget problem. Hon är ändå så trött när hon ätit klart att det enda som återstår är att stupa i säng.

Men så dör hennes gamla pappa, han som lämnat gården för solen på Mallorca, och allt vänds upp och ner. Det som skulle bli ett okomplicerat arvskifte mellan en far och hans enda barn blir istället en bitter tvist mellan Nikki och familjemedlemmar hon inte ens visste fanns. Plötsligt är det vanligtvis så ensliga Gyllentofta fyllt av människor som vill ha en del av kakan. Hästgården, huset på Mallorca och sommarstället på västkusten.

Mitt i allt detta blir hon våldsamt förälskad. Det är en omöjlig och komplicerad relation och till sist måste hon välja. Kärleken eller gården. Hon kan inte få både och.

Om Sonjas andra chans:

"Åh, så kul att Sonjas väninnor äntligen är tillbaka. ... Det blir ett härligt romanbygge, med exakt rätt ton och full fart från första till sista sidan. Här blandas socialt engagemang med erotik, sorg och många skratt. Och när det inte finns champagne går det lika bra med cava. Betyg: 4 av 5" Tara


Filformat:

  • ettoväntatbesök.pdf(9927,82 KB)
  • ettoväntatbesök.epub(8133,18 KB)
  • ettoväntatbesök.m0bi(7365,38 KB)

Ett oväntat besök bok pdf svenska


Nedladdningar: 569
Besök: 943


Taggar:

Ett oväntat besök ladda ner pdf e-bok
Ett oväntat besök pdf download
Ett oväntat besök e-bok apple
Ett oväntat besök bok pdf svenska
Ett oväntat besök epub books download
Ett oväntat besök las online bok
svenska Ett oväntat besök pdf
Ett oväntat besök book online
Ett oväntat besök book på svenska
Ett oväntat besök audiobook svenska gratis
Ett oväntat besök pa svenska pdf free download
Ett oväntat besök på svenska pdf
Ett oväntat besök on kindle
Ett oväntat besök epub on ipad
Ett oväntat besök svenska audiobook free
Ett oväntat besök ljudbok

Av Rebecka Lund - 16 juli 2018 20:34

Vill du ladda ner boken "Nordens flora", skriven av författaren Bo Mossberg? Kom på vår sida! Där kan du hitta över 10 000 böcker, helt gratis!


Nordens flora las online bok

ISBN-10: 9789174245264
Utgivningsdatum: 2018-06-28
Språk: Svenska
Författare: Bo Mossberg


>>> LADDA NER E-BÖK / LÄSA PÅ NÄTET <<<


Vacker och heltäckande flora

Vacker, lovprisad och storsäljande. Nordens flora är det oundgängliga standardverket när det gäller att beskriva samtliga gamla och nya växter i Sverige, Danmark, Norge, Finland, Färöarna, Island och Spetsbergen i livfulla bilder och utförlig text. Den vänder sig till nybörjare och växtjägare, naturvårdare och ekologer. Illustrerad av Bo Mossberg och skriven av Lennart Stenberg i nära samarbete med vår tids ledande nordiska botanister ger Nordens flora läsaren upplysningar om växternas blomningstid, frekvens, ekologi, typiska växtplatser, viktiga kännetecken och variationer i utseende på stammar, blad, blommor och frukter. Kartor visar växternas aktuella utbredning.

Redan när floran (då med namnet Den nordiska floran) utkom första gången 1992 var den en sensation! Inget liknande hade tidigare funnits på marknaden, den såldes till alla nordiska länder och blev floran att äga, använda och ge bort till både fackintresserade och allmänheten. Elva år senare reviderades floran (denna gång med namnet Den nya nordiska floran) och utökades med 800 nya arter. Resultatet - en ännu vackrare och mer omfattande flora. Den har tryckts om otaliga gånger och efterfrågan är alltjämt lika stor.

När den nu revideras ytterligare en gång byter den namn till Nordens flora. Mycket har hänt inom det botaniska området som föranleder en uppdatering, inte minst de senaste decenniernas DNA-forskning om släktskapet mellan olika växtfamiljer. Dessutom utökas floran ytterligare med ett flertal nya arter (bland annat fibblor, irisar, viden och fjällarter). Nordens flora innehåller alla i Norden nu kända kärlväxter (över 3300 arter).


Filformat:

  • nordensflora.pdf(3294,28 KB)
  • nordensflora.epub(7125,26 KB)
  • nordensflora.m0bi(8567,87 KB)

Nordens flora bok pdf svenska


Nedladdningar: 395
Besök: 781


Taggar:

Nordens flora ladda ner pdf e-bok
Nordens flora pdf download
Nordens flora e-bok apple
Nordens flora bok pdf svenska
Nordens flora epub books download
Nordens flora las online bok
svenska Nordens flora pdf
Nordens flora book online
Nordens flora book på svenska
Nordens flora audiobook svenska gratis
Nordens flora pa svenska pdf free download
Nordens flora på svenska pdf
Nordens flora on kindle
Nordens flora epub on ipad
Nordens flora svenska audiobook free
Nordens flora ljudbok

Av Rebecka Lund - 16 juli 2018 20:33

Vill du ladda ner boken "Tolkien: Maker of Middle-earth", skriven av författaren Catherine Mcilwaine? Kom på vår sida! Där kan du hitta över 10 000 böcker, helt gratis!


Tolkien: Maker of Middle-earth las online bok

ISBN-10: 9781851244850
Utgivningsdatum: 2018-06-01
Språk: Svenska
Författare: Catherine Mcilwaine


>>> LADDA NER E-BÖK / LÄSA PÅ NÄTET <<<


This richly illustrated book explores the huge creative endeavour behind Tolkien's enduring popularity. Lavishly illustrated with over 300 images of his manuscripts, drawings, maps and letters, the book traces the creative process behind his most famous literary works - The Hobbit, The Lord of the Rings and The Silmarillion and reproduces personal photographs and private papers (some of which have never been seen before in print). Tolkien drew on his deep knowledge of medieval literature and language to inform his literary imagination. Six introductory essays cover some of the main themes in Tolkien's life and work including the influence of northern languages and legends on the creation of his own legendarium; his concept of `Faerie' as a literary construct; the central importance of his invented languages in his fantasy writing; his visual imagination and its emergence in his artwork; and the encouragement he derived from the literary group known as the Inklings. This book brings together the largest collection of original Tolkien material ever assembled in a single volume. Drawing on the archives of the Tolkien collections at the Bodleian Libraries, Oxford, and Marquette University, Milwaukee, as well as private collections, this exquisitely produced catalogue draws together the worlds of J.R.R Tolkien - scholarly, literary, creative and domestic - offering a rich and detailed understanding and appreciation of this extraordinary author.


Filformat:

  • tolkien:makerofmiddle-earth.pdf(7884,12 KB)
  • tolkien:makerofmiddle-earth.epub(4862,47 KB)
  • tolkien:makerofmiddle-earth.m0bi(3897,99 KB)

Tolkien: Maker of Middle-earth bok pdf svenska


Nedladdningar: 439
Besök: 996


Taggar:

Tolkien: Maker of Middle-earth ladda ner pdf e-bok
Tolkien: Maker of Middle-earth pdf download
Tolkien: Maker of Middle-earth e-bok apple
Tolkien: Maker of Middle-earth bok pdf svenska
Tolkien: Maker of Middle-earth epub books download
Tolkien: Maker of Middle-earth las online bok
svenska Tolkien: Maker of Middle-earth pdf
Tolkien: Maker of Middle-earth book online
Tolkien: Maker of Middle-earth book på svenska
Tolkien: Maker of Middle-earth audiobook svenska gratis
Tolkien: Maker of Middle-earth pa svenska pdf free download
Tolkien: Maker of Middle-earth på svenska pdf
Tolkien: Maker of Middle-earth on kindle
Tolkien: Maker of Middle-earth epub on ipad
Tolkien: Maker of Middle-earth svenska audiobook free
Tolkien: Maker of Middle-earth ljudbok

Av Rebecka Lund - 16 juli 2018 20:33

Vill du ladda ner boken "Sidenvägarna : en ny världshistoria", skriven av författaren Peter Frankopan? Kom på vår sida! Där kan du hitta över 10 000 böcker, helt gratis!


Sidenvägarna : en ny världshistoria las online bok

ISBN-10: 9789100177508
Utgivningsdatum: 2018-06-05
Språk: Svenska
Författare: Peter Frankopan


>>> LADDA NER E-BÖK / LÄSA PÅ NÄTET <<<


När västvärldens inflytande minskar och Asien åter kommer att utgöra världens centrum, sker det längs samma vägar som för tusen år sedan. Det var i öst den mänskliga civilisationen tog sin början. Det var där världens stora religioner föddes och fick fäste, varor utväxlades, språk och idéer började spridas. Det var där imperier byggdes upp och gick under.

Peter Frankopan har skrivit en viktig berättelse om de krafter som format den globala ekonomin och den politiska renässansen i öst. Sidenvägarna är en bok som omprövar hela vår världshistoria, en oavbrutet läsvärd skildring av världens verkliga centrum.


Filformat:

  • sidenvägarna:ennyvärldshistoria.pdf(4166,39 KB)
  • sidenvägarna:ennyvärldshistoria.epub(4987,12 KB)
  • sidenvägarna:ennyvärldshistoria.m0bi(4329,33 KB)

Sidenvägarna : en ny världshistoria bok pdf svenska


Nedladdningar: 295
Besök: 923


Taggar:

Sidenvägarna : en ny världshistoria ladda ner pdf e-bok
Sidenvägarna : en ny världshistoria pdf download
Sidenvägarna : en ny världshistoria e-bok apple
Sidenvägarna : en ny världshistoria bok pdf svenska
Sidenvägarna : en ny världshistoria epub books download
Sidenvägarna : en ny världshistoria las online bok
svenska Sidenvägarna : en ny världshistoria pdf
Sidenvägarna : en ny världshistoria book online
Sidenvägarna : en ny världshistoria book på svenska
Sidenvägarna : en ny världshistoria audiobook svenska gratis
Sidenvägarna : en ny världshistoria pa svenska pdf free download
Sidenvägarna : en ny världshistoria på svenska pdf
Sidenvägarna : en ny världshistoria on kindle
Sidenvägarna : en ny världshistoria epub on ipad
Sidenvägarna : en ny världshistoria svenska audiobook free
Sidenvägarna : en ny världshistoria ljudbok

Av Rebecka Lund - 16 juli 2018 20:33

Vill du ladda ner boken "Almedalen - Makt, magi och möten", skriven av författaren Lena Lid Falkman? Kom på vår sida! Där kan du hitta över 10 000 böcker, helt gratis!


Almedalen - Makt, magi och möten las online bok

ISBN-10: 9789186797331
Utgivningsdatum: 2018-06-01
Språk: Svenska
Författare: Lena Lid Falkman


>>> LADDA NER E-BÖK / LÄSA PÅ NÄTET <<<


Almedalsveckan är ett unikt fenomen. Från ett tal av Olof Palme 1968, till ett event med över 4000 programpunkter. Almedalen fyller 50 år och det är dags att hylla, kritisera och analysera veckan. I den här boken skriver forskare, journalister, aktivister och politiker om sitt Almedalen. Det som träder fram är ett pussel med bitar som demokrati, PR, näringsliv, politiker, nätverk, makt, magi och möten.


Filformat:

  • almedalen-makt,magiochmöten.pdf(7568,69 KB)
  • almedalen-makt,magiochmöten.epub(5553,31 KB)
  • almedalen-makt,magiochmöten.m0bi(6146,52 KB)

Almedalen - Makt, magi och möten bok pdf svenska


Nedladdningar: 434
Besök: 889


Taggar:

Almedalen - Makt, magi och möten ladda ner pdf e-bok
Almedalen - Makt, magi och möten pdf download
Almedalen - Makt, magi och möten e-bok apple
Almedalen - Makt, magi och möten bok pdf svenska
Almedalen - Makt, magi och möten epub books download
Almedalen - Makt, magi och möten las online bok
svenska Almedalen - Makt, magi och möten pdf
Almedalen - Makt, magi och möten book online
Almedalen - Makt, magi och möten book på svenska
Almedalen - Makt, magi och möten audiobook svenska gratis
Almedalen - Makt, magi och möten pa svenska pdf free download
Almedalen - Makt, magi och möten på svenska pdf
Almedalen - Makt, magi och möten on kindle
Almedalen - Makt, magi och möten epub on ipad
Almedalen - Makt, magi och möten svenska audiobook free
Almedalen - Makt, magi och möten ljudbok

Av Rebecka Lund - 16 juli 2018 20:33

Vill du ladda ner boken "Bad Blood", skriven av författaren John Carreyrou? Kom på vår sida! Där kan du hitta över 10 000 böcker, helt gratis!


Bad Blood las online bok

ISBN-10: 9781524731656
Utgivningsdatum: 2018-05-31
Språk: Svenska
Författare: John Carreyrou


>>> LADDA NER E-BÖK / LÄSA PÅ NÄTET <<<



Filformat:

  • badblood.pdf(2442,11 KB)
  • badblood.epub(6495,21 KB)
  • badblood.m0bi(4979,91 KB)

Bad Blood bok pdf svenska


Nedladdningar: 555
Besök: 889


Taggar:

Bad Blood ladda ner pdf e-bok
Bad Blood pdf download
Bad Blood e-bok apple
Bad Blood bok pdf svenska
Bad Blood epub books download
Bad Blood las online bok
svenska Bad Blood pdf
Bad Blood book online
Bad Blood book på svenska
Bad Blood audiobook svenska gratis
Bad Blood pa svenska pdf free download
Bad Blood på svenska pdf
Bad Blood on kindle
Bad Blood epub on ipad
Bad Blood svenska audiobook free
Bad Blood ljudbok

Av Rebecka Lund - 16 juli 2018 20:33

Vill du ladda ner boken "Annars skjuter jägaren mig (e-bok)", skriven av författaren Nele Neuhaus? Kom på vår sida! Där kan du hitta över 10 000 böcker, helt gratis!

(e-bok) pdf download">


Annars skjuter jägaren mig (e-bok) las online bok

ISBN-10: 9789100177409
Utgivningsdatum: 2018-06-01
Språk: Svenska
Författare: Nele Neuhaus


>>> LADDA NER E-BÖK / LÄSA PÅ NÄTET <<<


Bröllopsresan är planerad över jul och nyår. Äntligen ska kriminalinspektör Pia Kirchhoff, hemligt nygift, få sin välförtjänta semester. Men ett par dagar före resan nås hon av ett telefonsamtal som får planerna att gå om intet. I det lilla samhället Eschborn utanför Frankfurt har en äldre kvinna skjutits ihjäl av en okänd gärningsman. Kort därpå inträffar ytterligare ett liknande mord: en kvinna skjuts genom sitt köksfönster. Inget av offren hade några fiender. Varför måste just de dö? Trycket på utredningen ökar snabbt. Pia Kirchhoff och hennes chef Oliver von Bodenstein söker efter en mördare som tycks välja sina offer godtyckligt - och de kommer en mänsklig tragedi på spåren.
"Läs! läs! Stora stygga vargen är välskriven, tät, spännande och otroligt läsvärd."Bokbloggen Läsesalongen om Stora stygga vargen

Översättare: Christine Bredenkamp,
Omslagsformgivare: bürosüd° formgivare


Filformat:

  • annarsskjuterjägarenmig(e-bok).pdf(9138,39 KB)
  • annarsskjuterjägarenmig(e-bok).epub(6783,63 KB)
  • annarsskjuterjägarenmig(e-bok).m0bi(6114,55 KB)

Annars skjuter jägaren mig (e-bok) bok pdf svenska


Nedladdningar: 517
Besök: 622


Taggar:

Annars skjuter jägaren mig (e-bok) ladda ner pdf e-bok
Annars skjuter jägaren mig (e-bok) pdf download
Annars skjuter jägaren mig (e-bok) e-bok apple
Annars skjuter jägaren mig (e-bok) bok pdf svenska
Annars skjuter jägaren mig (e-bok) epub books download
Annars skjuter jägaren mig (e-bok) las online bok
svenska Annars skjuter jägaren mig (e-bok) pdf
Annars skjuter jägaren mig (e-bok) book online
Annars skjuter jägaren mig (e-bok) book på svenska
Annars skjuter jägaren mig (e-bok) audiobook svenska gratis
Annars skjuter jägaren mig (e-bok) pa svenska pdf free download
Annars skjuter jägaren mig (e-bok) på svenska pdf
Annars skjuter jägaren mig (e-bok) on kindle
Annars skjuter jägaren mig (e-bok) epub on ipad
Annars skjuter jägaren mig (e-bok) svenska audiobook free
Annars skjuter jägaren mig (e-bok) ljudbok

Ovido - Quiz & Flashcards